Контакти

CEDEVITA d.o.o.
прехранбена индустрија

Ул. „Планинска„ бр. 15
10000 Загреб
Република Хрватска

Бесплатна инфо линија
0800 200 00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Ако сакате да нè контактирате, можете тоа едноставно да направите на начин да го исполнете образецот за контакт. Полиња означена со ѕвездичка (*) треба да бидат исполнети. Доколку тоа го сакате, своите прашања можете да ни ги испратите и во пишаната форма или да нè повикате на нашата бесплатна инфо линија.


За деловни прашања:
cedevita.international@atlanticgrupa.com
0 Loading