To je cedevita | Povijest Cedevite

'69
description
shadow

CEDEVITA JE ROĐENA!

Neil Armstrong zakoračio je na površinu Mjeseca, a genijalci iz poznate farmaceutske tvrtke PLIVA izmislili su instant napitak s 9 vitamina i nazvali ga - Cedevita; bio je to mali korak za njih, ali veliki skok za domaće ljubitelje vitaminskih napitaka!

'72
description
shadow

ZDRAVA OD POČETKA

Dok svijet trese groznica Ponga, prve izumljene video igrice, kod nas prvi obožavatelji zdravog osvježenja Cedevitu mogu kupiti u staklenoj ambalaži s mjericom za doziranje, i to samo u ljekarnama.

'83
description
shadow

IZGLED ZA PAMĆENJE

Užurbani ljudi hodaju ulicama američkih gradova s najnovijim izumom prislonjenim na uho: mobitelom - a Cedevita uvodi novo plastično pakiranje smeđe boje koje će vremenom postati pravi klasik hrvatskog dizajna.

'93
description
shadow

OSVJEŽAVA NA VELIKO

Filmoljupci diljem svijeta uživaju uz veliki holivudski hit Jurrasic Park, a novo, veliko pakiranje Cedevite od 1 kg pobrinut će se da više nitko usred napetog filma ne ostane bez zalihe svog najdražeg vitaminskog napitka.

'01
description
shadow

NAPITAK ZA 21. STOLJEĆE

U godini kada sveprisutna i sveznajuća Wikipedia po prvi put dolazi na internetske stranice, Cedevita ponosno ulazi u novo stoljeće i počinje stjecati novu generaciju vjernih poklonika kao dio Atlantic Grupe.

'02
description
shadow

VITAMINI POD ZAŠTITOM

Svi se još polako privikavamo preračunavajući iznose na novu europsku valutu koja je upravo uvedena: Euro… a za to vrijeme, brick pakiranje osmišljeno je kao još bolja zaštita Cedevitine svježine, okusa i dragocjenih devet vitamina.

'03
description
shadow

MOŽE JEDNA CEDEVITA?

Janica Kostelić postaje ukupna pobjednica svjetskog kupa u skijanju, a navijači nazdravljaju Cedevitom - jer, od ove godine svojim omiljenim napitkom se mogu zdravo osvježavati ne samo kod kuće, već i u restoranu ili omiljenom kafiću.

'04
description
shadow

NOVI LOOK CEDEVITE

Od sada se može bezbrižno surfati novim internetskim hitom Facebookom, i istovremeno pripremati Cedevitu bez bojazni da će se prosuti po tipkovnici: jer, Cedevita još bolje leži u ruci zahvaljujući novom pakiranju ergonomski zakrivljenih stijenki.

'07
description
shadow

ZA ČAŠU OSVJEŽENJA

Uz nove praktične sašete od 15 g svaki gost kafića može uživati u zajamčeno najsvježije pripremljenoj Cedeviti… i do mile volje raspravljati o tome što će se dogoditi na kraju posljedne knjige popularnog nastavka Harry Pottera.

'09
description
shadow

CEDEVITA UVIJEK I SVUDA

Ljubitelji sporta i kretanja slave proglašenje najboljeg sportaša na svijetu: Usaina Bolta, ali i dolazak nove Cedevite Go: inovativnog pakiranja pomoću kojeg se Cedevita može pripremiti u jednom potezu i ispijati u pokretu.

'14
description
shadow

NOVI IGRAČ U TIMU

Iako vladaju vrućine, ovog ljeta navijači naše nogometne reprezentacije drhte u kafićima prateći javne prijenose utakmica svjetskog prvenstva u Brazilu… srećom, Cedevita je uvela nova, veća pakiranja od 19 grama za ugostiteljstvo, pa navijači uživaju u 25% više osvježenja!

'15
description
shadow

UVIJEK SVJEŽA, UVIJEK NOVA

Dok još uvijek zbrajamo najznačajnije događaje ove godine, jedno je sigurno: Cedevita doživljava svoj najnoviji makeover - izgleda kao nova, no još uvijek je ona stara dobra Cedevita!

0 Loading