To je cedevita | 100% Cedevita

Savršena formula

Svježa
Zdrava
Iznimnog okusa
Inovativna

Svježa

Vitamini: svježa doza

Za razliku od običnih namirnica vitamini u granulama Cedevite zadržavaju svoja korisna svojstva, a zahvaljujući načinu pripreme uvijek su nam nadohvat ruke u svježem stanju.

Instant osvježenje

Cedevita se priprema neposredno prije konzumacije otapanjem granula u čaši vode te nam tako uvijek može pružiti brzo, jednostavno i zdravo osvježenje.

Zdrava

Dnevna doza vitamina

Cedevita učinkovito nadopunjuje ili potpuno nadoknađuje dnevne potrebe za 9 vitamina: B kompleks, C i E, neophodnih kako bi naš organizam uravnoteženo funkcionirao.

Savršena formula

Cedevita je pogodna za sve uzraste i skupine, a zbog svoje prisutnosti u milijunima domova već dugo je sinonim za zdrav, osvježavajuć, svima omiljen vitaminski napitak.

Iznimnog okusa

Sjajno gasi žeđ

Zahvaljujući svom sastavu Cedevita se brzo apsorbira u organizmu te tako uspješno gasi žeđ, za razliku od ostalih pića koja često pojačavaju osjećaj žeđi nakon ispijanja.

Ne ostavlja osjećaj slatkoće

Zbog smanjenog sadržaja šećera u Cedeviti te pomnog odabira sladila za Cedevitu light, nakon konzumacije ovih napitaka ne ostaje neugodan okus slatkoće u ustima.

Prirodne arome

Cedevita multivitaminski napitci su bez dodanih konzervansa te sadrže prirodne arome voća koje im daju poseban, prepoznatljiv okus.

Inovativna

Revolucionarna pakiranja

Cedevita je predvodnik u inovativnosti pakiranja na našem tržištu, što potvrđuje i Cedevita Go! s jedinstvenim rješenjem čepa koji omogućuje pripremu svježeg napitka u pokretu.

Dokazano vrhunska kvaliteta

Kvaliteta Cedevite potvrđena je primjenom sustava kao što su ISO 9000 i 14000, HACCP i IFS te titulama Superbrands i Trusted brands u kategoriji vitaminskih proizvoda.

0 Loading