Priča o cedeviti | Povijest Cedevite

'69
description
shadow

CEDEVITA JE ROĐENA!

Neil Armstrong zakoračio je na površinu Mjeseca, a genijalci iz poznate farmaceutske tvrtke PLIVA izmislili su instant napitak s 9 vitamina i nazvali ga - Cedevita; bio je to mali korak za njih, ali veliki skok za domaće ljubitelje vitaminskih napitaka!

'72
description
shadow

KORISNA OD POČETKA

Dok svet trese groznica Ponga, prve izmišljene video igrice, kod nas prvi obožavaoci korisnog osveženja mogu da kupe Cedevitu u staklenoj ambalaži s mericom za doziranje, i to samo u apotekama.

'83
description
shadow

IZGLED ZA PAMĆENJE

Užurbani ljudi hodaju ulicama američkih gradova s najnovijim izumom prislonjenim na uvo: mobilnim telefonom - a Cedevita uvodi novu plastičnu ambalažu smeđe boje koja će vremenom postati pravi klasik hrvatskog dizajna.

'93
description
shadow

OSVEŽAVA NA VELIKO

Ljubitelji filma širom sveta uživaju uz veliki holivudski hit Park iz doba Jure, a novo, veliko pakovanje Cedevite od 1 kg pobrinuće se da više niko ne ostane, usred napetog filma, bez zalihe svog najdražeg vitaminskog napitka.

'01
description
shadow

NAPITAK ZA 21. VEK

U godini kada se sveprisutna i sveznajuća Vikipedija po prvi put pojavljuje na stranicama interneta, Cedevita ponosno ulazi u novi vek i počinje da stiče novu generaciju vernih poklonika kao deo Atlantik Grupe.

'02
description
shadow

VITAMINI POD ZAŠTITOM

Svi se još polako privikavamo preračunavajući iznose na novu evropsku valutu koja je upravo uvedena: Evro… a za to vreme, brik ambalaža osmišljena je kao još bolja zaštita Cedevitine svežine, ukusa i dragocenih devet vitamina.

'03
description
shadow

MOŽE JEDNA CEDEVITA?

Janica Kostelić postaje ukupna pobednica svetskog kupa u skijanju, a navijači nazdravljaju Cedevitom - jer, od ove godine svojim omiljenim napitkom mogu zdravo da se osvežavaju ne samo kod kuće, već i u restoranu ili omiljenom kafiću.

'04
description
shadow

NOVI LOOK CEDEVITE

Od sada se može bezbrižno surfovati novim internetskim hitom fejsbukom, i istovremeno pripremati Cedevitu bez straha da će se prosuti po tastaturi: jer, Cedevita još bolje leži u ruci zahvaljujući novoj ergonomski zakrivljenoj ambalaži.

'07
description
shadow

ZA ČAŠU OSVEŽENJA

Uz nove praktične kesice od 15 g svaki gost kafića može da uživa u garantovano najsvežije pripremljenoj Cedeviti… i da raspravlja do mile volje o tome šta će da se dogodi na kraju poslednje knjige iz serije o Hari Poteru.

'09
description
shadow

CEDEVITA UVEK I SVUDA

Ljubitelji sporta i kretanja slave proglašenje Usaina Bolta za najboljeg sportistu na svetu, ali i dolazak nove Cedevite Go: inovativne ambalaže zahvaljujući kojoj Cedevita može da se pripremi u jednom potezu i ispija u pokretu.

'14
description
shadow

NOVI IGRAČ U TIMU

Iako vladaju vrućine, ovog leta fudbalski navijači naše fudbalske reprezentacije drhte u kafićima prateći uživo prenose utakmica sa svetskog prvenstva u Brazilu... srećom, Cedevita je uvela nove, veće kesice od 19 grama za ugostiteljstvo, pa navijači uživaju u 25% više osveženja!

'15
description
shadow

UVIJEK SVJEŽA, UVIJEK NOVA

Dok još uvek zbrajamo najznačajnije događaje ove godine, jedno je sigurno: Cedevita doživljava svoju najnoviju transformaciju - izgleda kao nova, no još uvek je ona stara dobra Cedevita!

0 Loading