Тоа е Cedevita | историја

'69
description
shadow

CEDEVITA Е РОДЕНА!

Нил Армстрон зачекори на површината на Месец, а генијалците од познатата фармацевтска фирма PLIVA измислија инстант пијалак со 9 витамини и го нарекоа - Cedevita; тоа беше мал чекор за нив, ама голем скок за домашни обожаватели на витамински пијалаци!

'72
description
shadow

КОРИСНА ОД ПОЧЕТОК

Додека низ светот се шири Понго, првата изумена видео игра, кај нас обожаватели на корисно освежување Cedevita можат да ја купат во стакленото пакување со дозер, и тоа само во аптеки.

'83
description
shadow

ИЗГЛЕД ЗА ДОЛГ СПОМЕН

Зафатени луѓе поминуваат низ улиците на американските градови со најнов изум наведнат на уво: мобилен телефон, а Cedevita воведува ново пластично кафеаво пакување кое со времето ќе стане вистинскиот класик на хрватскиот дизајн.

'93
description
shadow

ОСВЕЖУВА НА ГОЛЕМО

Фановите на филм ширум светот уживаат во големиот холивудски хит Џурасик парк, на новото, големо пакување на Cedevita од 1 кг ќе се погрижи дека никој во средата на напнат филм не остане без својот најомилен витамински пијалак.

'01
description
shadow

ПИЈАЛАК ЗА 21-ОТ ВЕК

Во годината кога сеприсутна и сезнаена Википедија по прв пат доаѓа на интернетските страници, Cedevita со гордост влегува во новиот век и почнува да стекнува нова генерација на верни поклоници како дел од Атлантик Група (Atlantic Grupа).

'02
description
shadow

ВИТАМИНИ ПОД ЗАШТИТА

Сите сè уште се навикнуваме на пресметување на износи во новата токму воведена валута Евро… a за тоа време, brick пакување е осмислено како уште подобра заштита на свежината на Cedevita како и заштита на нејзиниот вкус и благородните девет витамини.

'03
description
shadow

МОЖЕ ЛИ ЕДНА CEDEVITA?

Јаница Костелиќ стана севкупен победник на светскиот куп во скијање, а навивачите наздравуваат со Cedevita зашто од оваа година со својот омилен пијалак може здраво да се освежува не само од дома, туку и во ресторан или омилено кафуле.

'04
description
shadow

НОВ ИЗГЛЕД НА CEDEVITA

Од сега може безгрижно да се поминува низ новиот интернетски хит Facebook и истовремено да се подготвува Cedevita без страв дека ќе се истури врз вашата тастатура, зашто Cedevita уште подобро се фаќа со рака благодарејќи му на новото пакување со ергономски закривени стени.

'07
description
shadow

ЗА ЧАША ОСВЕЖУВАЊЕ

Покрај нови практични сашети од 15 г, секој гостин на кафуле може да ужива во загарантирано најсвежа подготвена Cedevita... и да расправува колку што сака за тоа што ќе се случи на крајот на последната книга на популарната серија на книги за Хари Потер.

'09
description
shadow

CEDEVITA СЕКОГАШ И СЕКАДЕ

Обожавателите на спорт и движење прославуваат најдобар спортист на светот: Усаин Болт, ама и доаѓање на новата Cedevite Go: со иновациското пакување со кое Cedevita може да се подготви со едно движење на рака и да се пие кога сме во движење.

'14
description
shadow

НОВ ИГРАЧ ВО ТИМОТ

Во текот на големата топлина, во оваа лето фудбалските навивачи на нашата фудбалска репрезентација треперат во кафулињата гледајќи ги емитувањата на светското првенство во Бразил... на среќа, Cedevita воведе нови поголеми пакувања од 19 г за угостителски објекти, па така навивачи можат да уживаат во 25% повеќе освежување!

'15
description
shadow

СЕКОГАШ СВЕЖА, СЕКОГАШ НОВА

Додека сè уште ги собираме најзначителни настани од оваа година, едното е сигурно: Cedevita ја доживува својата нова преобразба на изглед како нова, но стара и секогаш добра Cedevita!

0 Loading