Тоа е Cedevita | 100% Cedevita

СОВРШЕНА ФОРМУЛА

ОСВЕЖИТЕЛНА
ЕДИНСТВЕНА
СО ОДЛИЧЕН ВКУС
ИНОВАТИВНА

ОСВЕЖИТЕЛНА

ВИТАМИНИ: КОРИСНИ И ДОСТАПНИ

Зрнестите витамини во Cedevita најмалку се подложни на промени и задржуваат своите корисни својства и благодарејќи му на начинот на подготовка секогаш се на дофат на рака - свежо подготвени.

ИНСТАНТ ОСВЕЖУВАЊЕ

Cedevita се подготвува непосредно пред консумација со растворање на зрненца во чаша со вода, па така секогаш може да ни овозможи брзо, едноставно и корисно освежување.

ЕДИНСТВЕНА

40% ПОМАЛКУШЕЌЕР

Чаша на Cedevita содржи дури и до 40% помалку шеќер од една чаша на газиран сок. Покрај тоа, по количина на јаглени хидрати и енергетска вредност, Cedevita скоро е идентична на сок од моркови!

ДНЕВНА ДОЗА НА ВИТАМИНИ

Cedevita ефикасно надополнува или целосно ја надоместува секојдневната потреба од 9 витамини: B комплекс, C и E кои се од суштинско значење за урамнотежено функционирање на нашиот организам.

СОВРШЕНА ФОРМУЛА

Cedevita е погодна за сите возрасти и групи, а поради своето присуство во милиони домови, веќе долго време е синоним за здрав, освежителен, на сите омилено витаминско освежување.

СО ОДЛИЧЕН ВКУС

ОДЛИЧНО ГАСНЕ ЖЕД

Благодарејќи му на својот состав Cedevita брзо се апсорбира во организмот и така успешно ја гасне жедта, за разлика од другите пијалаци кои често ја зајакнуваат чувство на жедта и по пиење.

НЕ ОСТАВА ЧУВСТВО НА СЛАДОСТ

Поради намалената содржина на шеќер во Cedevita и внимателен избор на засладувач во Cedevita light по консумација на овие пијалаци не останува долготраен дополнителен, на некои непријатен вкус на сладост во устата.

ПРИРОДНИ АРОМИ

Cedevita не содржи конзерванси, а содржат природни ароми на овошје што ѝ дава посебен, специфичен, препознатлив вкус.

ИНОВАТИВНА

РЕВОЛУЦИОНЕРНИ ПАКУВАЊА

Cedevita е лидер на иновација во подрачје на пакување во нашиот пазар што се потврдува и со Cedevita Go! со капак како единствено решение што овозможува подготвување на свеж пијалак и кога се движиме.

ДОКАЖАН ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Квалитетот на Cedevita е потврден и со примена на системи како што се ISO 9001 и 14001, HACCP и FSSC 22000 знакот на Хрватски квалитет како и титули Superbrands и Trusted brands во категоријата на витамински производи.

0 Loading