Stevija

 • ПОРТОКАЛ
 • ЛИМОН
--Портокал --Портокал
--ЛИМОН --ЛИМОН
--Бозел лимон --Бозел лимон

Портокал

Најпознатиот вкус на Cedevita облагороден со екстракт од листовите стевија содржи дури 35% помалку шеќер, со истата доза на освежување и секако, сите 9 витамини.

ЛИМОН

Познатиот киселкав вкус на Cedevita лимон освен што е совршено избалансиран со блажината добиена од екстракт од листовите стевија, содржи дури 35% помалку шеќер, со истата доза на свежина и витамини.

Бозел лимон

Ново освежување од Cedevita за лесен чекор. Нежниот вкус на бозел и свежината на лимонот во комбинација со стевија прават идеален витамински напиток во движење со дури 35% помалку шеќер.

 • Портокал

 • Лимон

 • Грејпфрут

 • Лимета

 • Нане& лимон

 • Бозел& лимон

 • Light

 • Stevija

 • Kids

0 Loading