Лимета

 • 1000g
 • 500g
 • 200g
 • 19g

Лимета

Со фина киселина, лимета не е само неизоставен дел од многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: станува збор, се разбира, за Cedevitа!

Лимета

Со фина киселина, лимета не е само неизоставен дел од многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: станува збор, се разбира, за Cedevitа!

Лимета

Со фина киселина, лимета не е само неизоставен дел од многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: станува збор, се разбира, за Cedevitа!

Лимета

Со фина киселина, лимета не е само неизоставен дел од многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: станува збор, се разбира, за Cedevitа!

Лимета

Со фина киселина, лимета не е само неизоставен дел од многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: станува збор, се разбира, за Cedevitа!

 • Портокал

 • Лимон

 • Грејпфрут

 • Лимета

 • Нане& лимон

 • Бозел& лимон

 • Light

 • Бонбони

 • Kids

0 Loading