Light

  • 200g
--ПОРТОКАЛ --ПОРТОКАЛ

ПОРТОКАЛ

Освежителен вкус на Cedevita, а лесен како облак. Cedevita Light со вкус на портокал е идеален напиток за дијабетичарите: ги содржи сите 9 основни витамини, неопходни за заштита и отпорност на организмот, но без шеќер.

  • Портокал

  • Лимон

  • Грејпфрут

  • Лимета

  • Нане& лимон

  • Бозел& лимон

  • Light

  • Бонбони

  • Kids

0 Loading