Kids

 • Портокал
 • ТРОПИК
--Портокал
--ТРОПИК
--ТРОПИК
 • Портокал
 • ТРОПИК

Портокал

Ново, забавно руво на Cedevita kids. Папагалот Нараду и будалестиот мајмун Наранчито Ви носат вкус на портокал со 9 свежи витамини кои со додаток на калциум прават идеално освежување за вашите најмали.

ТРОПИК

Капетанот Барбадо и бестрашната гусарка Луција носат здив со вкус на тропските краишта. Cedevita Kids со вкус на Тропик содржи 9 витамини со природни ароми на манго, ананас и лимон, зајакнати со калциум.

ТРОПИК

Капетанот Барбадо и бестрашната гусарка Луција носат здив со вкус на тропските краишта. Cedevita Kids со вкус на Тропик содржи 9 витамини со природни ароми на манго, ананас и лимон, зајакнати со калциум.

 • Портокал

 • Лимон

 • Грејпфрут

 • Лимета

 • Нане& лимон

 • Бозел& лимон

 • Light

 • Бонбони

 • Kids

0 Loading