Бозел лимон

 • 1000g
 • 200g
 • 19g

Бозел лимон

Благиот и сладок вкус на бозел, познат од сончеви денови од нашето детство, со реската нота на лимон и изобилност на витамини, како да повикува на уживање во природа или на терасата на кафуле.

Бозел лимон

Благиот и сладок вкус на бозел, познат од сончеви денови од нашето детство, со реската нота на лимон и изобилност на витамини, како да повикува на уживање во природа или на терасата на кафуле.

Бозел лимон

Благиот и сладок вкус на бозел, познат од сончеви денови од нашето детство, со реската нота на лимон и изобилност на витамини, како да повикува на уживање во природа или на терасата на кафуле.

Бозел лимон

Благиот и сладок вкус на бозел, познат од сончеви денови од нашето детство, со реската нота на лимон и изобилност на витамини, како да повикува на уживање во природа или на терасата на кафуле.

 • Портокал

 • Лимон

 • Грејпфрут

 • Лимета

 • Нане& лимон

 • Бозел& лимон

 • Light

 • Бонбони

 • Kids

0 Loading